Gitte Holmboe og Casper Vorting har skabt historie på Bøgedal ved at omfortolke den gamle gård med utidssvarende bygninger til et lille utopia. Gårdens produktion af håndlavet øl har vores primære opmærksomhed og vi bruger rigtig mange af vores ressourcer på arbejdet omkring øllet. Men det har aldrig været helt nok for os. Vi har altid set øllet som en del af en større sammenhæng. Der er gården, os og omverden. Naturen og kulturen. Æstetikken, sansningen og respekt for håndværk i alle henseener.

Derfor er vedligeholdelse af gården, indretning af bygningerne, dyrene på bakkerne, vores markhytte, rug´en og vores humlehave en stor del af historien. Det er steder hvor særligt Casper udfolder sig med sit blik for detaljer, håndværk, grundighed og fordybelse. Og derfor emmer stedet af sjæl og kvalitet. En gæst på stedet har udtrykt det meget smukt “syntesen mellem natur og kultur i rammerne af jeres uspolerede gård, hvor evnen til at få et kulturprodukt til at udfolde sig går fint i spænd med den måde, hele stedet emmer af kvalitet.”

Hvis I har lyst til at opleve THE MOOD OF BØGEDAL, få del i historierne bag stedet, bevæge jer ind i smags- og lugte sansens univers og Bøgedals øl tilbyder vi arrangementer på bryggeriet eller ude hos jer.
Ring til Gitte Holmboe +45 4011 6268 og aftal nærmere.


Smagning & rundvisning 1,5 time med 5 smagsprøver

I bliver budt velkommen i den smukke gamle lade, med kalkede vægge og store træporte. Her får I et køligt glas øl og en lille velkomst snak. I bliver introduceret til historien bag Bøgedal og bryggeriet. Er vejret til det går vi en tur i den smukke natur på stedet. Ud i humlehaven eller ud til markhytten og snakker lidt om korn til øl og mulighederne når man dyrker egen humle.
I får også lejlighed til at se bryggeriet og høre om brygningen når Casper Vorting eller Gitte Holmboe byder jer indenfor i bryggeriet.
Undervejs serverer vi 3-4 forskellige øl. Vi bruger lidt tid på at smage på øllet og prøver at bringe vores smagsløg i fokus.

Varighed: ca. 1,5 time.
Pris: Efter aftale

Vi slutter som regl af i laden med 1 enkelt øl og mulighed for køb af øl. Arrangementet foregår primært i bryggeriet så husk påklædning efter årstiden.
NB! Der er altid lidt forskel på vores rundvisninger, fordi vi tilpasser den jeres gruppe.

Rundvisning 1 time med 3 smagsprøver      

Den lille tur giver et glimt ind i vores verden. I kommer med ind i bryggeriet og vi fortæller om brygningen på vores fritfaldsbryggeri. Vi når lidt rundt om små anekdoter om stedet og så smager vi øl.
Vi serverer 3 forskellige øl undervejs. 

Varighed ca. 1 time.
Pris: Efter aftale. 

Der er altid lidt forskel på hvordan en rundvisning foregår, fordi vi tilpasser den jeres gruppe. Efter arrangementet er der mulighed for at købe øl. Arrangementet foregår primært i bryggeriet så husk påklædning efter årstiden.

Smagning med spisning i laden 2 timer - kun i sommerhalvåret

smagning rundvisning spis på Bøgedal

Vi mødes på gårdspladsen og I bliver budt indenfor til en rundvisning i bryggeriet.
I den smukke gamle lade er der opstillet et langbord og gule kasser til at sidde på. Det er ikke luksus forhold til gengæld ser det rustisk og autentisk ud. Vi starter middagen/frokosten med lidt forskellige pillerier og en eller to øl, der passer til. På en lille guidet tour ud i smagning vil I opleve hvordan forskelligt mad spiller sammen med det I har i glasset.
Vi fortsætter under middagen, hvor vi serverer forskellige øl, der alle passer til maden, men som vil give jer forskellige oplever af det I har på tallerkenen.

Varighed ca. 2 time.
Pris: Efter aftale. 
Max 24

Vi skal have maden udefra og derfor må du regne med lidt tid til planlægning af arrangementet.

Smagning med alle sanser 2 timer med Gitte Holmboe

GHsmagning1.jpg

Wellness for sanserne. Når vi spiser og drikker kommer alle vores sanser i aktivitet. Vi føler bobleren i øllet, mærker temperaturen, register bitterheden, dufter aromaen og smager om der er sødme i øllet. Vi mærker på glasset og høre lyden af boblerne. Jo mere opmærksomme vi er jo mere intenst bliver vores indtryk. Springer vi opmærksomheden over og går direkte til fakta om øllet kan vi let komme til at gå glip af magien.

Varighed: ca. 2 timer.
Pris: Efter aftale
Max 24

Vi bringer even til at smage frem i lyset og I får en oplevelse af, at alle kan smage. Vi giver hovedet fred for en stund. I bliver fortrolige med sansningen omkring mad og drikke. I får et blik ind i jeres sansers verden. I bliver overraskede. I får indblik i hvordan smagning kan bruges til at åbne for andre områder fx kreativitet og leg. Og hvis I er heldige får I magien med.

Smagning ud af huset

Vi skræddersyer smagninger ud af huset individuelt. Vi er ofte ude til smagning og ikke to af dem har været fuldkommen ens så ring til Gitte Holmboe og ta’ en snak om hvordan jeres besøg fra Bøgedal kunne se ud.

 

"Tak for en engageret og kompetent rundvisning lørdag eftermiddag. Det var en original oplevelse ud over det sædvanlige at opleve syntesen mellem natur og kultur i rammerne af jeres uspolerede gård, hvor evnen til at få et kulturprodukt til at udfolde sig gik fint i spænd med den måde, hele stede emmede af kvalitet.

Det, som står tilbage, er en oplevelse af respekt for jeres produkt, øllet, hvor ingen midler er skyet for at nå det sublime. Det er en sjælden oplevelse i dag, at hver detalje har fået sin egen bevågenhed, og det kan sandelig spores i slutproduktet, hvor ikke bare øllet, men også den visuelle oplevelse ved farve, flaske, etiket mv. er smagfuldt gennemtænkt. Vi kommer gerne igen og giver oplevelsen videre til andre interesserede." 
 
Gunnar Hovgesen, gæst