Vi holder Julemarkedet 2019
Lørdag den 14. december kl 11-16


Hvert år indbyder vi venner af huset og nye kommende venner til at komme og smage på årets juleøl samt købe godt ind til Jul og nytår. Det er super hyggeligt selvom det godt kan være lidt koldt.

De sidste to år har Gitte haft en special bar med smagning af alle huset øl. Den er voldsomt populær og hvert år overvejer vi om den skal ind i varmen og smagningen skal ud i laden. Det gør vi også i år. Men vi har ikke besluttet noget endnu.
Vi glæder os selv til en beslutning og til at se jer.

"En formidable og autentiske aften som man sjældent oplever på den danske gastronomi scene"

Sådan sagde en af vores gæster til HØST02. Han kommer fra København og havde således taget toget hele vejen til Jylland for at opleve HØST02. Man kan jo ikke blive andet end glad for de ord. De indeholder alt hvad vi ønskede, at gæsterne skulle opleve til HØST02.

Foto: Steffen T Nielsen

Lige fra vi var helt nye har vi drømt om at holde middagsarrangementer her på bryggeriet, så folk kan få en oplevelse af at smage Bøgedal sammen med mad i vores rammer. Lokale råvarer tilberedt så de passer til øllet. Vi har altid ønsket os, at vi kunne brede os ud i området omkring Bøgedal, ud på bakkerne med den storslåede udsigt over Vejle Ådal. Gæsterne skulle også have lejlighed til at opleve naturen her omkring. På en måde er det den det hele handler om, den er vores store inspirationskilde.

Sidste år holdt vi et relativt lille pilot arrangement, der blev så stor en succes, at vi fik lyst til at gentage succes i år. Den 23. august lykkedes til os at samle 54 mennesker til HØSTO2 – vi havde egentlig et max på 50.

Gæsterne kom kl. 17.30 til velkomst på gårdspladsen. Derefter blev der serveret vintage Bøgedal - dvs. mindst 8 år gammelt øl – forskellige steder på gården. Gæsterne fik Bøgedal No 289 og musik fra Bloom under kastanjen, Bøgedal No 116 i bryggeriet iklædt rundvisning af Casper og til sidst Bøgedal No 338 på engen med digtoplæsning og rugbrød bagt af Henrik Elkjær Brødmand fra Brød&Co.

Således fyldt op af natur, musik, viden og poesi gik vi til bords i laden. Her havde kokken tilberedt et måltid, der tog os fra køkkenhaven, ud i havet, op i luften og ind i skoven. Det hele blevet parret med øl fra stort set hele vores sortiment. Og mens snakken gik og maden og øllet blev præsenteret og spist blev der udvekslet og skabt nye forbindelser hen over langbordet.

Gæsterne kom fra hele Danmark og faktisk også fra udlandet. Det blev en helt igennem usædvanlig aften og vi fik da også de mest fantastiske tilbagemeldinger, som den ovenfor.

 

HØST 03 2020

Vi vil naturligvis gøre det igen, fredag den 14. august 2020 kl. 17.30

Skynd dig
Der er allerede
32 reservationer
til næste år. Jeg kan kun anbefale jer at reservere en plads for jeg tror de kommer til at gå som varmt brød.

Billetprisen
1.250,- for super early bird billetter købt i 2019

Normalpris 1.600,-