Høst No 02
Et lokalt smagseventyr


Velkommen til Bøgedal Brew HØST 02 2019 - fredag den 23. august...17.30

Bøgedal Brew inviterer dig til en aften, du sent vil glemme.
En sanselig opdagelsesrejse centreret om natur, craftbeer, håndværk, kunst, musik og mad.

På og omkring gården Bøgedal bliver sanserne sat i gang, i bryggeriet, under den 120 årrige kæmpe kastanjen, og med udsyn ud over den smukke og unikke Ådal. Under denne rundtur vil der være noget at smage på, noget at lytte til, noget at rør ved...

Derefter mødes vi i laden til forkælelse.
Kokken Michael Skovgaard, som bl.a har haft den Michelinstjerne bestøvet kok  som køkkenchef har sammensat aftens menu!  Gitte Holmboe står for pairingen af øllet til hver enkelt ret. Så alle sanser bliver stimuleret. Middagen indtages i stearinlysenes skær ved langborde i laden fra 1843, under store buketter af solsikker.
Henrik Elkjær, multikunstner/brødmand fra Brød og Co, vil bage brødet og gir eksempler på hans skrivekunst..
Vi har inviteret Mathilde Dottir en ung kvinde, der synger som en gudinde fra norden. Hun bliver akkompagneret af husets ældste søn Ask Vorting...
Formen bliver endnu bedre end HØST NO 01 2018, med smagning af ældre og helt nye øl, Beermakers dinner og en gåtur i terrænet tilsat vellyd til ørerne.

Det bliver ekstraordinært.

Arrangement foregår på Bøgedal Brew, Høllundvej 9, 7100 Vejle
Pris 1499,-
Early bird 1250,- før 11-7-2019

Bestil billetter til HØST NO 02 Early Bird Kr 1250,-


 

Det handlede om rejsen fra korn og frø i jorden til fryd og velsmag på bordet. Det er et lokalt sanse og smagseventyr, som sidste år overgik gæsternes forventninger, og gav dem en oplevelse, de sent glemmer. En oplevelse det er værd at gentage.

Fordi, at vi - i Vejle - har producenter, der skaber så mesterlige produkter. De gør sig virkelig umage i en grad, der kun kan vække respekt.

Denne fredag i august, vil kokken også gøre sig umage. Brødmanden vil stramme sig an. Bryggerne vil gøre deres yderste. Og det kommer til at kunne mærkes og smages.