| Rundvisning


Rundvisning og smagsprøvning


Oplev stemningen og smag øllet. Vi tilbyder følgende typer arrangementer:


Rundvisning 1 time med 3 smagsprøver      

Oplev stemningen og smag øl fra Bøgedal ved en rundvisning, hvor I hører historier om Bøgedal og ser hvordan vi brygger øllet på det helt specielle lavteknologiske anlæg. Undervejs serverer vi 3 forskellige øl. 

Varighed ca. 1 time.

Pris: 2400,- plus moms inkl. smagning af 3 øl og snacks. Max 24 personer.

Efter arrangementet er der mulighed for at købe øl mod kontant betaling. Arrangementet foregår primært i bryggeriet så husk påklædning efter årstiden.

 

Rundvisning 1,5 time med 5-6 smagsprøver      

Når I kommer får I et køligt glas øl som velkomst, mens I kort bliver introduceret til historien bag Bøgedal og bryggeriet. Derefter går I med ind i selve bryggeriet og oplever stemningen. Her fortæller Casper Vorting eller Gitte Holmboe om brygningen på Bøgedal og kommer med flere historier om bryggeriet. Undervejs serverer vi 5-6 forskellige øl og fortæller lidt om, hvordan man smager på øl. 

Varighed: ca. 1,5 time. 

Pris: 3500,- plus moms inkl. smagning af 5-6 øl og snacks. Max 24 personer.

Vi slutter af i laden med 1 enkelt øl og mulighed for køb af øl mod kontant betaling. Arrangementet foregår primært i bryggeriet så husk påklædning efter årstiden.

 

"Tak for en engageret og kompetent rundvisning lørdag eftermiddag. Det var en original oplevelse ud over det sædvanlige at opleve syntesen mellem natur og kultur i rammerne af jeres uspolerede gård, hvor evnen til at få et kulturprodukt til at udfolde sig gik fint i spænd med den måde, hele stede emmede af kvalitet.

Det, som står tilbage, er en oplevelse af respekt for jeres produkt, øllet, hvor ingen midler er skyet for at nå det sublime. Det er en sjælden oplevelse i dag, at hver detalje har fået sin egen bevågenhed, og det kan sandelig spores i slutproduktet, hvor ikke bare øllet, men også den visuelle oplevelse ved farve, flaske, etiket mv. er smagfuldt gennemtænkt. Vi kommer gerne igen og giver oplevelsen videre til andre interesserede." 
 
Gunnar Hovgesen, gæst